elektroenergetika
ELEKTROENERGETIKA
VESTI

FIRME
BAZA EE

EE BLOG
DOGAĐAJI

FAKULTETI
KNJIGE

ČASOPISI
POSLOVI

LINKOVI
SISTEMI

ISTORIJAT

27 Nov 2023 - novimagazin - Na Beogradskom sajmu od sutra sajamovi energetike i ekologije

Na Beogradskom sajmu sutra se otvara 18. Međunarodni sajam energetike i 19. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa "EcoFair", na kojima će se do 30. novembra predstaviti više od 80 izlagača.

Osim izlagača iz Srbije, očekuje se veliki broj inostranih, koji dolaze iz Nemačke, Mađarske, Rumunije, Češke, Poljske, Slovenije, Severne Makedonije, Crne Gore, Kine, Izraela, Konga i Gane, objavili su organizatori.

Sajam energetike okupliće stručnjake, preduzeća, kompanije, organizacije, investitore i donosioce odluka iz različitih sektora energetske industrije – proizvodnje i distribucije gasa, nafte, uglja, električne energije – kako bi se prikazala najnovija dostignuća u toj industriji, povezali profesionalci iz sektora, obrazovali posetioci o energetskim temama i promovisala održiva energetska praksa.

Sajam energetike omogućiće kompanijama da prikažu najnovija dostignuća u oblastima kao što su obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost, pametne mreže, skladištenje energije, usluge i rešenja koja mogu pomoći u poboljšanju održivosti i sigurnosti u sektoru energetike i druge inovacije.

Kako je ukazano, jedan od ciljeva sajma energetike biće promocija održive energije, obnovljivih izvora energije, zaštita životne sredine, smanjenje emisije gasova staklene bašte.

Sajam ekologije "Ecofair" okupiće institucije, proizvođače opreme, distributere, reciklere, operatere, deponije, lokalne samouprave, komunalna preduzeća, generatore otpada, stručnu javnost, radi promocije održive prakse, proizvoda i rešenja koji doprinose zaštiti životne sredine.

To može uključivati obnovljive izvore energije, recikliranje i upravljanje otpadom, energetsku efikasnost, zelenu gradnju, inovativne tehnologije i sve druge ekološki prihvatljive inicijative.

Na sajmu će se promovisati i održivi stilovi života, kao što su ekološka ishrana, smanjenje upotrebe plastike, korišćenje ekološki prihvatljivih proizvoda.

Radno vreme sajmova je od 10 do 17 časova.

Pojedinačna ulaznica košta 500 dinara, grupna 300 dinara, a parking za automobile u sajamskom krugu plaća se 150 dinara po satu.VESTI BALKAN SVET

Sajt EE postoji od 2006. godine, sa namerom da se sve informacije iz elektroenergetike, nadju na jednom mestu.

Povezani vesti SRBIJA :

27 Nov 2023 novimagazin
Na Beogradskom sajmu od sutra sajamovi energetike i ekologije
14 Sep 2023 rtv
Odlučni smo da sprovedemo zelenu tranziciju
11 Sep 2023 rtv
Dani električnih vozila od 14-15.septembra na Novosadskom sajmu
12 Maj 2023 ekapija, N1
Međunarodni sajam tehnike i tehnoloških dostignuća od 16. do 19. maja u Beogradu
27 Mar 2023 seebiz
EPS u energetsku tranziciju sa investicijama od 8,5 milijardi evra
21 Okt 2022 ekapija
Međunarodni dani energetike i investicija 2. i 3. novembra u Novom Sadu
16 Avg 2022 rtv
“Electric vehicles days” konferencija 8. i 9. septembra
24 Nov 2021 politika
Međunarodni sajam „Snaga prirode” otvoren u Beogradu
27 Okt 2021 dnevnik
Dani energetike na Novosadskom sajmu 3. i 4. novembra

NEW WEBSITE ABOUT POWER SYSTEMS
NEWS, EVENTS, BOOKS, BLOG, UNIVERSITIES elektroenergetika