elektroenergetika
ELEKTROENERGETIKA
VESTI

FIRME
BAZA EE

EE BLOG
DOGAĐAJI

FAKULTETI
KNJIGE

ČASOPISI
POSLOVI

LINKOVI
SISTEMI

ISTORIJATNovo rešenje za projektovanje električnih instalacija

Jednostavan softver za konfigurisanje i budžetsku procenu niskonaponskih razvodnih ormana

Novo softversko rešenje za konfigurisanje razvodnih ormana namenjeno je projektantima i proizvođačima razvodnih ormana. Štedi vreme, jednostavan je za upotrebu i daje budžetsku procenu niskonaponskih razvodnih ormana za sve tipove objekata.

Optimizuje vaš rad uz brz i uprošćen ili automatski konfigurator ormana. Odaberite ih na osnovu: tipa, IP stepena zaštite, očekivane struje kratkog spoja i nominalne struje.

Nove funkcionalnosti uz pomoć alata "Product finder“ i novih algoritama za pronalaženje i dodavanje elemenata. Korišćenjem funkcije "User Reference" u svoju budžetsku procenu možete dodati i proizvode koji nisu iz Schneider Electric portfolija i na taj način ih imati uvek pri ruci.

Informišite se o svakom elementu kroz uvek ažuriranu veziju softvera, koji omogućava pristup podacima i tehničkoj dokumentaciji opreme. Na odgovarajućoj kartici možete saznati više o svakom od njih i preuzeti tehničke opise.
 EcoStruxure Power Build

Izvoz podataka iz EcoStruxure Power Design
Ranije ove godine predstavljen je EcoStruxure Power Design softver za proračun i odabir opreme. Softver EcoStruxure Power Build pripada novoj platformi koja omogućava povezanost između različitih softvera. Isprojektovano rešenje iz EcoStruxure Power Design ne mora biti ručno prepisivano u program, već je dovoljno samo pokrenuti funkciju "Export u EcoStruxure Power Build" u Design-u i svi podaci će biti automatski prosleđeni u Build.

Smartifikacija
EcoStruxure Power Build pomoću smartifikacije, gotov niskonaponski razvodni orman, opremite pametnim elementima uz odabir funkcija za daljinsku komunikaciju, daljinsko upravljanje, očitavanje stanja, merenja, u svega nekoliko koraka. Sada možete lako da predvidite benefite ulaganja u moderne pametne niskonaponske razvodne ormane bez ikakvog dodatnog opterećenja.

Automatsko ažuriranje
EcoStruxure Power Build omogućava ažuriranje koje se ne odnosi samo na sam program, već i na ponudu proizvoda kao i cene proizvoda. Uz ovu funkciju, konstantno proveravanje dostupnosti i cena komponenti više nije potrebno. Ukinuti proizvodi neće se pojaviti na listi generisanoj nakon ažuriranja, a korisnik će o tome biti obavešten.

Lokalizovana ponuda
EcoStruxure Power Build poseduje lokalizovanu bazu podataka o proizvodima dostupnim na našem tržištu koja olakšava svakodnevni rad.

Export prednjeg izgleda ormana
EcoStruxure Power Build lako vrši izvoz prednjeg izgleda razvodnog ormana u DWG ili PDF datoteku i koristi se kao deo projekta ili ponude. Naš specijalizovani softver optimizuje vreme potrebno za izradu projektne dokumentacije. Ukoliko želite da saznate više o samom softveru i preuzmete instalaciju posetite internet stranicu. Za zainteresovane, Schneider Electric organizuje online radionice, 1 na 1 treninge uz demonstraciju softvera – dovoljno je da kontaktirate centar za podršku klijentima kako biste se upoznali sa detaljima.

O kompaniji Schneider Electric
Mi u kompaniji Schneider verujemo da je pristup energiji i digitalnom svetu osnovno ljudsko pravo. Podstičemo sve da maksimalno iskoriste svoju energiju i resurse, u skladu sa našim sloganom Life Is On svuda, za svakoga, u svakom trenutku. Obezbeđujemo digitalna rešenja u oblasti energetike i automatizacije u cilju efikasnosti i održivosti. Kombinujemo vodeće svetske tehnologije, automatizaciju u realnom vremenu, softvere i usluge u domenu energetike u integrisanim rešenjima za domaćinstva, zgrade, data centre, infrastrukturu i industriju. Posvećeni smo stvaranju nebrojenih mogućnosti otvorene, globalne, inovativne zajednice koja sa žarom deli našu suštinsku svrhu i inkluzivne i osnažujuće vrednosti.

www.se.com/rsWeb Analytics