elektroenergetika

Poziv građanima za očitavanje brojila
30 Mar 2020 - rts

"Elektroprivreda Srbije" je saopštila da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa uložiti maksimalne napore da u okviru redovnih aktivnosti očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite. Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana, "Elektroprivreda Srbije" moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte, saopštio je EPS.

Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mejl-adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja su: područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, za područje Kraljeva prijavastanja.kv@eps.rs, za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.

U saopštenju se ističe da EPS kao društveno odgovorna kompanija moli kupce da iskoriste ovu mogućnost i jave očitano stanje brojila, čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

"Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja koronavirusa. Sve aktivnosti Elektroprivrede Srbije usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije", navodi se u saopštenju.


Povezane vesti SRBIJA

24 Feb 2021 Gubici električne energije i do 200 miliona evra godišnje politika

15 Feb 2021 Struja s panela isplativa samo potrošačima u crvenoj zoni politika

22 Jan 2021 Građani neće plaćati troškove održavanja brojila rtv

17 Jan 2021 Čija su brojila: Udruženja potrošača protiv EPS Distribucije novaekonomija

8 Sep 2020 MILION I PO STRUJOMERA ZA ZAMENU novosti

3 Sep 2020 Menjaju se stari ormari za strujomere rts

26 Jun 2020 Digitalni alati i platforme za održavanje i upravljanje zgradama schneider

30 Mar 2020 Poziv građanima za očitavanje brojila rts

1 Sep 2019 Svi strujomeri ubuduće u vlasništvu EPS-a 021

4 Jun 2019 Zašto je struja u „crvenoj zoni“ daleko skuplja danasWeb Analytics