elektroenergetika

UNOS PONUDE ZA POSAO - INŽENJER ELEKTROENERGETIKE

Ako vam je potreban elektroinženjer sa smera energetika, oglas za posao možete postaviti, besplatno, ovde na sajtu elektroenergetika.info. Na ovom sajtu prenosimo oglase za elektroenergetičare već 14 godina i preneli smo preko 2000 oglasa. Zato elektroenergetičari posećuju ovaj sajt, naročito stranicu za poslove.

Oglas je veoma lako uneti i neće vam trebati više od 5 minuta. Na slici dole, možete videti formular za unos, popunite informacije o oglasu za elektro inženjera sa smera energetika. Imate opcije da pregledate oglas i da ga objavite. Kada popunite formular i kliknete na dugme OBJAVI OGLAS, oglas će biti upisan u našu bazu i mi ćemo vam poslati verifikacioni email da bi vi potvrdili prijavljenu email adresu.

Za dobijanje prijava na oglas, možete koristiti email adresu, koju ste prijavili, ili link prema vašem sajtu na kome je oglas objavljen. Opciono možete upisati telefon na koji kandidati mogu da vas pozovu za dodatne informacije. Preporučujemo da email adresa bude sa vašeg sajta i tada verifikacija će biti prosta. Ako je email adresa sa email provajdera, razmenićemo više emailova, da ne bi dozvolili postavljanje lažnog oglasa i tako obmanjivali posetioce našeg sajta.

FORMULAR ZA UNOS PONUDE ZA POSAOee

Web Analytics