ELEKTROENERGETIKA

Pridružite se SCHNEIDER ELECTRIC
portalu za PROJEKTANTE!

Sve potrebne informacije na jednom mestu! Registrujte se i iskoristite pristup besplatnim sadržajima koji će vam olakšati projektovanje:

* CPD vebinari uživo
* Edukacije i treninzi
* Najnovije vesti iz industrije
* Informacije o proizvodima
* Onlajn katalozi i alati
* Vodiči i video zapisi

Registrujte se na:

Portal za projektante!

*Portal je na engleskom jeziku.

Kompanija Schneider Electric, lider u digitalizaciji i upravljanju energijom, pokrenula je sopstveni namenski portal kao nov format online komunikacije za konsultante i projektante.
Projekti i proračuni sistema postaju sve složeniji, pa je portal zamišljen da kroz alate, BIM modele i specifikacije obezbedi brz pristup tehničkim materijalima. Osmišljen je i dizajniran kao intuitivan resurs koji brzo i lako pruža u praksi često potrebnu podršku.
Za korisnike je omogućen pristup sveobuhvatnoj biblioteci resursa sa dokumentima, vodičima za primene, tehničkim napomenama i aktuelnim prilikama za obuku. Takodje, da bi pomogli struci na najvišem mogućem nivou, na portalu su dostupni i sadržaji kroz online video obuke, ali i vebinare. Tu je i sekcija sa novostima i trendovima u industriji, kao i deo koji se bavi ponudom alata i softvera kompanije Schneider Electric koji olakšavaju projektovanje i obezbedjuju kvalitetnije projekte.
Registracija i korišćenje portala su potpuno besplatni.Web Analytics