elektroenergetika
ELEKTROENERGETIKA
ELEKTROENERGETSKE FIRME
pretrazivanje po nazivu
A
B CĆČ DĐDz E F G H I J K L M N O P R T U V X Y W Q
pretrazivanje po gradu   
pretrazivanje po delatnosti   
Broj elektroenergetskih firmi na sajtu: 594

Firme mozete pretrazivati po nazivu, po gradu i po delatnosti.

Firme prijatelji naseg sajta su:


Schneider Electric Beograd-Zemun
--- oprema-trgovina
Ubrzajte digitalnu transformaciju u svet koji je više električni
Pomažući hiljadama klijenata da urade više sa manje ulaganja dokazujemo snagu digitalizacije upravljanja energijom i industrijske automatizacije.


Meris d.o.o. Beograd-Novi Beograd
--- oprema-trgovina
MERIS je generalni zastupnik, isporučilac i serviser proizvoda i programa sledećih firmi: Endress+Hauser, ERHARD, ITT FLYGT, LUTZ-JESCO, Cimbria Unigrain, SCHNEIDER i MANOTHERM. MERIS pruza inzenjering usluge iz oblasti merenja i automatizacije u procesima proizvodnje energije, prerade pitkih i otpadnih voda i regulacije i automatskog vodjenja drugih tehnoloskih procesa.


SEG Consulting doo Beograd-Vracar
--- konsalting
SEG Consulting je konsultantska kompanija osnovana 2005. godine, koja pruza sirok spektar usluga iz oblasti elektroenergetike na trzistu jugoistocne Evrope.
Neposredno iskustvo pruzanja strateskih konsultantskih usluga energetskim kompanijama. Nasa ekpertiza u kombinaciji sa sveobuhvatnim poznavanjem poslovanja energetskih kompanija nam omogucava donosenje preciznih odluka u vezi sa poslovnom strategijom. Nasi projektni timovi pristupaju slozenim energetskim problemima u cilju ostvarivanja kreativnih, sveobuhvatnih i najboljih mogucih resenja za elektroenergetske kompanije.


Elektromreza Srbije Beograd-Stari grad
--- el. energija
Kontinuirano i sigurno pouzdano snabdevanje kupaca u Srbiji kvalitetnom električnom energijom, nediskriminatoran pristup prenosnom sistemu i tranzit po pravilima prekograničnog prometa električne energije


Elektroprivreda Srbije Beograd-Stari grad
--- el. energija
Proizvodnja električne energije; distribucija električne energije i upravljanje distributivnim sistemom; trgovina električnom energijom; proizvodnja, prerada i transport uglja; proizvodnja pare i tople vode u kombinovanim procesima; iskorićavanje i upotreba voda; trgovina na veliko čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima metalima i metalnim rudama i ostala trgovina; usluge u rečnom i jezerskom saobraćaju; istraivanje i razvoj; projektovanje, izgradnja i odravanje energetskih, rudarskih i drugih objekata; projektovanje, izgradnja, odravanje i eksploatacija telekomunikacionih objekata i uređaja; inenjering.


SIEMENS Beograd-Novi Beograd
--- oprema-trgovina
Siemens AG je globalni lider u oblasti elektronike i elektrotehnike. Siemens je prisutan u Srbiji od 1887. godine, a 1996. je osnovan Siemens d.o.o. Beograd sa ciljem da neposrednim delovanjem doprinese brzem oporavku i razvoju privrede. Delatnosti: oprema za proizvodnju elektricne energije - elektrane, oprema za prenos i distribuciju elektricne energije, industrijska automatizacija, proizvodnja i montaza generatora za vetro-elektrane - Subotica Large Drives Factory


GE Grid Solutions Beograd-Stari grad
--- oprema-trgovina
Grid - resenja koja cine elektricne mreze pametnijim


           
  Web Analytics